DSC krijgt 'voetballes' BMC

kerkdriel • Voor DSC is het bekeravontuur voorbij. De Kerkdrielenaren kunnen zich volledig gaan richten op de competitie, nadat zondag met 7-2 werd verloren van BMC. Al bij rust had de ploeg uit Berlicum een 4-0 voorsprong opgebouwd en die liep in de tweede helft op tot 6-0. Daarna was het woord dan toch aan de vierdeklasser, die via Freek Boeren de 6-1 aantekende. Nadat de nummer twee van de derde klasse C ook nog de 7-1 had gemaakt zorgde Bas Vos met een fraaie vrije trap voor de laatste goal van de wedstrijd. DSC-trainer Arian Meeuwsen zag dat zijn ploeg zondagmiddag een paar maatjes te klein was: "Het had wel 15-2 kunnen zijn. Ik heb BMC na afloop maar bedankt voor de voetballes."

Hedel verliest

hedel • Hedel verloor zondag het inhaalduel tegen Ravenstein met 0-3. Zo kwam er een einde aan een leuke reeks. "We hadden beter niet kunnen voetballen. De paardenmarkt en de naweeën van de elfde van de elfde zaten schijnbaar nog in de benen. Een offday. Alleen onze doelman Francois Schey was goed", zei de teleurgestelde Hedel-trainer Wilco van Houtum.