• De Fiepbus komt zaterdag naar De Portage.
• De Fiepbus komt zaterdag naar De Portage. Foto: Krelage Fotografie

De Portage viert vijfjarig jubileum

zaltbommel • Winkelcentrum De Portage viert deze maand het vijfjarig bestaan.

Zaterdag 4 november van 10:00 tot 16:00 uur staat de Fiep Westendorpbus bij het winkelcentrum om de jubileummaand in te luiden. Deze speciale bus is een vrolijk gedecoreerde dubbeldekkerbus waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Op de benedenverdieping kunnen de jongste kinderen van 4 tot 8 jaar in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Zij vinden daar allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters. Op de bovenverdieping kunnen kinderen op iPads spelen, knutselen en misschien zelfs een ritje maken.

Kassabonnenactie

Naast deze super leuke Fiepbusdag hebben de ondernemers weer een gezamenlijke kassabonnenactie georganiseerd. Klanten kunnen hun kassabonnen van maandag 6 tot en met zaterdag 25 november in de bekende inzameldozen inleveren. Elke week worden daaruit 45 kassabonnen getrokken. Voor de winnaars is er een prachtig boodschappenpakket ter waarde van 45 euro.

Trekkingen

De trekkingen zijn op 11, 18 en 25 november. De deelnemende ondernemers zijn: Bloemsierkunst De Pimpernel, Brillen in Bommel, Keurslagerij De Vries, de Aldi, de Jumbo, Bakkerij Van Horssen, Trekpleister, Adrie's Hairstyling en Primera.

Naast de wekelijkse boodschappenpakketten maken alle deelnemers aan de kassabonnenactie prijs op een paar mooie hoofdprijzen. Zeven hoofdprijzen hebben een waarde van 100 euro: een geheel verzorgde gourmet party van Slagerij De Vries; een waardebon van Primera; een Vlaaienabonnement bij Van Horssen, een metamorfose bij Adrie's Hairstyling, een beautypakket van de Trekpleister, een bloemenbon van Pimperrnel en een waardebon van Brillen in Bommel.

Minuut gratis winkelen

Alle deelnemers aan de kassabonnenactie maken ook dit jaar weer kans op de spectaculaire minuut gratis winkelen in de Jumbo. Supermarkt Aldi heeft dit jaar als hoofdprijs twee waardebonnen van 100 euro.

Naast bovenstaande kassabonnenactie zijn er in vrijwel alle winkel extra jubileumacties. Zo geeft Bloemenkunst De Pimpernel een gratis zakje vrolijke Fiep Westendorp tulpen cadeau aan elke klant die meer dan 15 euro besteedt. Primera heeft deze maand de pasfoto's in de aanbieding en voor alle klanten van Adrie's Hairstyling ligt een leuke attentie klaar.