WNC verliest topper van sterker Duno D

waardenburg/doorwerth • WNC leed op bezoek bij Duno D zijn eerste nederlaag van het seizoen. De thuisploeg eiste daarmee de koppositie voor zichzelf op.

De wedstrijd tussen twee ongeslagen koplopers was op papier weliswaar een topper, op het veld was daar weinig van te merken. Duno D was simpelweg de betere ploeg. "Ze waren scherper en wonnen de slag op het middenveld", zag trainer Cor Prein. "Wij konden geen vuist maken en hadden moeite om de rust te bewaren. Duno heeft terecht gewonnen en daar kan ik dan ook mee leven." De thuisploeg nam al vroeg de leiding en kwam vlak voor rust op 2-0. WNC kwam toen met tien man te staan doordat Nehemia Sanaky zijn tweede gele kaart kreeg. Direct daarop staakte de scheidsrechter de wedstrijd voor korte tijd om een aantal WNC-ers te laten afkoelen. In de tweede helft kwam ook Duno met tien man te staan, maar dat hielp WNC niet.