Heerewaarden wint met hard werken

heerewaarden • Nadat Heerewaarden vorige week nog hard onderuit ging bij DSS'14, waren er zondag wel de eerste drie punten. Hedel werd thuis verrassend met 3-2 verslagen. Nou ja, verrassend; Heerewaarden is al sinds jaar en dag een lastige klant voor Hedel. De bezoekers liepen al na tien seconden achter de feiten aan, toen Max Plugers de bal in het eigen doel werkte. Hedel kwam via Patrick Janse op 1-1, en in de blessuretijd van de eerste helft brachten Marvin Zandee en Bas van Ruijmbeke de stand nog op 2-2. Na rust bleef Hedel kansen creëren, maar ook Heerewaarden bleef gevaarlijk met een aantal uitvallen. Bas van Duivenvoorde haalde een kwartier voor tijd de trekker over. Een zeer welkome driepunter, tot stand gekomen door de strijdlust, vindt trainer Van Tussenbroek: "Voetballend was Hedel wel de betere ploeg, maar wij hadden een heel sterk collectief. Het was net zo'n vechtmachine. We waren niet mooi aan het voetballen, maar we hebben wel kanonhard gewerkt."