Sollicitatiespel bij GrowZ

ZALTBOMMEL • GrowZ, het netwerk van mensen die een baan zoeken, is sinds kort in het bezit van Het Grote Sollicitatiespel.

Het spel is een gift van Uitgeverij Thema, onderdeel van Schouten en Nelissen. Met het spel kunnen op verschillende manieren en met verschillende insteek onderdelen van het sollicitatiegesprek worden geoefend. GrowZ (Groei en Reïntegratie Op weg naar Werk vanuit Zaltbommel) wordt begeleid door twee gedreven begeleiders. De groepsleden bepalen zelf het programma en gaan onder andere op zoek naar interessante sprekers, workshops en bedrijfsbezoeken. Ook is er ruimte voor de 'zachte' kant, bijvoorbeeld hoe je omgaat met teleurstellingen. Een belangrijk aspect van solliciteren is het sollicitatiegesprek, dan moet je gesteld staan en in topconditie zijn. En dat betekent oefenen, oefenen, oefenen. Het Sollicitatiespel van Uitgeverij Thema is daarbij zeer welkom. Het biedt de mogelijkheid om alleen of in groepen verschillende onderdelen van het sollicitatiegesprek te oefenen.

GrowZ komt tweemaal per maand op maandag van 13:00 tot 15:00 uur bij elkaar in Brede School De Waluwe, ingang Prins Bernhardweg. Meer informatie: Erica Eykema: 06-21958250 of ericaeykema@hotmail.com of Joke Verkuijlen: 06-44614237 of jokeverkuijlen@chello.nl

q www.kompasbommelerwaard.nl