• Het team van Olivier met op de achtergrond trouwe adverteerders.
• Het team van Olivier met op de achtergrond trouwe adverteerders. Foto: Lya Cattel

Feestje ter ere van 10de editie Olivier

zaltbommel • In de tuin van Museum Stadskasteel is vrijdagmiddag een klein feestje gevierd ter ere van de tiende editie van 'Olivier', die dit najaar uitkomt.

Het glossy magazine Olivier komt uit de koker van Het Kontakt editie Bommelerwaard en verschijnt twee keer per jaar. Het blad telt gemiddeld 68 pagina's en staat vol mooie verhalen over Bommelerwaardse bedrijven. Olivier wordt niet huis aan huis bezorgd, maar valt gratis bij ondernemers op de mat en is tevens af te halen bij de deelnemende bedrijven.

Tien adverteerders van het eerste uur, die elke editie een advertentie gekocht hebben en ook in de tiende editie meedoen, werden vrijdag in het zonnetje gezet. Aanwezig waren vertegenwoordigers van gemeente Zaltbommel, Op 't Hof uit Nederhemert, Autobedrijf Hendriks en Hoevens Schoenen uit Zaltbommel en P&G Safety uit Gameren. Ook Cynthia Brandwijk, die altijd de modeshoots voor haar rekening neemt en haar visagiste Jolanda Akkermans waren van de partij. Verhinderd waren Keukencentrum Vosseling uit Well, Mood for Shoes en Moolenaar Makelaardij uit Zaltbommel en De Schatkamer uit Brakel, maar ook zij adverteerden in de voorgaande negen edities en hebben al gereserveerd voor editie nummer tien. De adverteerders werden ontvangen door media-adviseur Melanie van Hemert, die het concept Olivier in 2013 heeft bedacht samen met bladenmaker en Kontakt-journalist Janneke Kok. Ook de huidige coördinator en journalist Marijke Verhoef en de Kontakt-journalisten Janneke Boogaard en Britta Alink waren aanwezig. Met zijn drieën zijn zij verantwoordelijk voor het grootste deel van de teksten in de Olivier. Het team van Het Kontakt schonk de aanwezigen een glaasje champagne in en sneed een heerlijke taart aan, vers gebakken door Bakkerij Van Horssen uit Aalst, ook een trouwe adverteerder van Het Kontakt.

De volgende Olivier verschijnt begin oktober. Hierin onder meer een portret van Diamond Flowers van de familie Kreling, een verhaal over BCT in Aalst en over een prachtige tuin aangelegd door De Plataan in Brakel, dat dit jaar het 25-jarig jubileum viert. Ook is er weer een aflevering van het Bommels Ambacht, dit keer met biologisch fruitbedrijf De Sterregaard. De fotoshoot is deze keer in en rond restaurant Dukdalf in Kerkdriel.

Meer informatie over adverteren in Olivier is verkrijgbaar bij Melanie van Hemert: 06-53916498 of m.vanhemert@hetkontakt.nl