• Op donderdag 6 juli om 18:00 uur is de start.
• Op donderdag 6 juli om 18:00 uur is de start. Archieffoto: Geurt Mouthaan

RegioBank organiseert Rondje Regio

bruchem • Assurantiekantoor den Otter b.v., zelfstanding adviseur RegioBank in Bruchem houdt op donderdag 6 juli weer Rondje Regio.

RegioBank bevindt zich aan de Molenstraat 20 in Bruchem. Daar staat op 6 juli een mobiele fietswerkplaats van Rondje Regio. Voor iedereen is er van alles te beleven. Zo kunnen kinderen hun fiets versieren voordat ze meedoen aan de leuke fietstocht. Bezoekers krijgen daarnaast tips krijgen over het onderhouden van hun fiets en kunnen eventueel een kleine reparatie aan hun fiets uit laten voeren. Ook is het mogelijk om een proefritje te maken op een elektrische fiets.

Vanaf 18.00 uur is de start van de mooie fietspuzzeltocht door de regio waarbij de deelnemers langs de route aan de hand van foto's zoeken naar bijzondere stukjes Bommelerwaard. De te fietsen route is ongeveer 15 kilometer. Wie niet wil puzzelen, maar wel wil fietsen kan de 'gewone' fietsroute volgen, die is ongeveer 30 kilometer lang is en ook langs de mooiste plekken in de regio gaat.

RegioBank is onderdeel van SNS Bank NV en heeft een eigen vergunning van de Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

In Bruchem bevindt de RegiBank zich bij Assurantiekantoor den Otter b.v aan de Molenstraat 20. Hier kunnen klanten terecht voor betalen, sparen en hun hypotheek.

"Het bestaan van RegioBank is gebouwd op vertrouwen, respect en recht doen aan ieders belangen", aldus RegioBank. "Het woord 'Regio' staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. 'Bank' staat voor solide en betrouwbaar. RegioBank kiest ervoor te bankieren zoals bankieren bedoeld is."

Met ruim 530 Zelfstandig Adviseurs door heel Nederland zorgt de bank voor fysieke aanwezigheid in de buurt. "Met de klant centraal en met eenvoudige en heldere uitleg over producten, in combinatie met goede tarieven", aldus RegioBank

q www.regiobank.nl