Dansschool DDC brengt kinderdansproductie

zaltbommel • Dansschool DDC brengt zondag 25 juni de kinderdansproductie 'Het Vliegend Tapijt - Een reis vol magie' op de planken van theater de Poorterij. Alle leerlingen tot en met 12 jaar dansen hierin mee en nemen het publiek mee op reis met hun vliegende tapijt.

Centraal in de voorstelling staat de ode aan de jongste kinderen van DDC. Zij krijgen een podium in hun eigen fantasie en de magische wereld van het theater. Het vliegende tapijt maakt een bijzondere reis waarin alle avonturen die het kinderproductieteam zelf heeft bedacht aan bod komen. In vier verschillende landen wordt getoond hoe een 'jong' (ongekleurd) tapijt verandert naar een ouder (gekleurd) tapijt met vele avonturen in zijn rugtas en meer kleuren op zijn tapijt. Het tapijt wordt gedurende de voorstelling symbolisch ingekleurd, wat symbool staat voor zijn avonturen.

Het publiek kan zich laten meeslepen door de stoere pizzabezorgers, onze reuze lolly's, glitter mee in glitterland, en mee dansen met de opzwepende muziek van Afrika en andere landen. De voorstelling wordt gemaakt in samenwerking met getalenteerde artiesten op het gebied van dans, licht, geluid en video en mag zich met recht een professionele amateurvoorstelling noemen. Hierdoor is de voorstelling niet alleen bijzonder voor ouders en familie van leerlingen, maar ook zeker de moeite waard voor liefhebbers van dans en cultuur.

De kaartverkoop voor deze afwisselende en dynamische familievoorstelling is reeds gestart. Er zijn twee voorstellingen, om 13.30 en 16.00 uur. Kaarten reserveren kan via de website van De Poorterij: www.de-poorterij.nl

Meer informatie staat op:

q www.djazzdancecentre.nl