Afbeelding
Foto: aangeleverd

It's all in the game bij De Oude Bieb

zaltbommel • De Oude Bieb aan de Nieuwstraat 4 in Zaltbommel is weer open. De nieuwe invulling: ontspannen samenzijn met de nadruk op sport, spel en recreatie.

De naam zegt het al: De Oude Bieb is gevestigd in de voormalige bibliotheek aan de Nieuwstraat. Nadat de winkel van Belevingpunt.nu er weg ging, was het een tijd stil. Maar nu is er weer volop leven in de brouwerij.

Je kunt er behalve poolen (drie tafels) en biljarten (één carambole-tafel) ook darten of flipperen (op een prachtige authentieke kast). Er is een Arcadekast, tafelvoetbal en je kunt er zelfs sjoelen. Hollandser kan niet. Allerlei bordspellen zijn ook voorradig. De ruime Oude Bieb is smaak- en stijlvol ingericht. Inclusief een grote gezellige bar voor een drankje of een goede cappuccino. En in de zomerperiode ook gezonde sapjes en smoothies. In samenwerking met Brasserie De Poorterij is er ook een kleine snackkaart.

Op meerdere grote flatscreens kunnen bezoekers belangrijke sportevenementen volgen. Rokende klanten worden niet weggestopt in een veredelde bezemkast en hoeven ook niet naar buiten: achterin de zaak is een gezellige rookruimte ingericht met fauteuils en een ware Chesterfield. De Oude Bieb werkt nauw samen met TRIP (Toeristisch Recreatief Informatie Punt) en heeft een eigen fietsverhuur. Verder gaat De Oude Bieb toernooien en evenementen organiseren en kan men terecht voor personeelsfeesten en groepsuitjes.

Zaterdag 17 juni organiseert De Oude Bieb een aardbeientoernooi. Dit individuele pooltoernooi op basis van de 8ball spelregels begint om 15:00 uur tot ongeveer 19:00 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven t/m vrijdag 16 juni via info@deoudebieb.nu, 0418-519009 of het inschrijfformulier dat ter plaatse verkrijgbaar is. Kosten deelname zijn 10,00 euro inclusief een aardbeiendrankje en twee aardbeiensnackjes. De winnaar gaat naar huis met een kist aardbeien.

De Oude Bieb is zeven dagen per week open van 13:00-22:00 uur.


qwww.deoudebieb.nu