• Ella van der Sanden en Geert Dirks met voorzitter Harry Sanders.
• Ella van der Sanden en Geert Dirks met voorzitter Harry Sanders. Foto:

Bridgers genieten van aardbeien

zaltbommel • Ruim vijftig bridgeparen uit het gehele land namen zondag deel aan de 46e Aardbeiendrive in De Poorterij. Als eerste eindigde het bridgepaar Geert Dirks en Ella van der Sanden uit Leende (64,07%).

Dit jaarlijks terugkerend evenement van de Zaltbommelse Bridge Club ZBC wordt gesponsord door SNR Schouten Global, Paul Meijering, Gall & Gall en drukkerij Kaasjager. In de pauze genoten de deelnemers van de aardbeien van De Weert uit Kerkwijk. Na afloop was er een buffet in de brasserie van De Poorterij.

Na twintig jaar de Aardbeiendrive georganiseerd te hebben heeft Hans de Pauw afscheid genomen als organisator; hij zal de komende jaren als deelnemer te zien zijn bij de Aardbeiendrive. Voorzitter Harry Sanders bedankte hem en overhandigde een cadeaubon en een bos bloemen.


Kampioenen

Het bridgepaar Heike van Emmerik en Henri Sonnenschein is het afgelopen seizoen zowel clubkampioen als slemkampioen geworden bij ZBC.

Kennismaken

Vanaf 1 juni is de zomerbridge weer van start gegaan bij ZBC. Iedere donderdagavond tot en met 17 augustus wordt er gespeeld om 19:45 uur in zalencentrum Gambora te Gameren. Voor mensen die overwegen lid te worden van een bridgeclub is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Zaltbommelse Bridge Club. Bij voldoende deelname wil de ZBC in september weer starten met het geven van bridgelessen voor beginners.

Op dit moment heeft de club 103 leden, nieuwe leden zijn van harte welkom. Meer informatie bij Anneke Dekker per telefoon 0418-541354 of per e-mail zbcbridge@gmail.com.