KAMPIOENEN

Het verhaal: De JO11-1 werden eerder al kampioen in hun poule en zijn nu ook de beste van álle kampioensteams onder elf jaar. Bij thuiskomst uit Tiel stond een grote limousine klaar om de jongens door Zaltbommel rond te rijden, inclusief huldiging op het bordes van het stadhuis.

Onder leiding van Marco van Beest en Moreno Heesbeen hebben de jongens van Nivo Sparta het kampioenschap binnengehaald.

In een bloedstollende strijd zijn de jonge talenten van Nivo kampioen geworden. Ze hebben de 1e plek veroverd in de poule van kampioenen onder 11 jaar. Wat een TOPprestatie! De laatste wedstrijd wisten ze op een spectaculaire wijze te winnen van de gedoodverfde nummer 1 RKTVC JO11-1 in een uitwedstrijd te Tiel.

De eerste helft vielen er geen doelpunten en gingen de jongens de rust in met een 0-0 stand. De spanning steeg en pas in de 2de helft kwam het team van Nivo op een 0-1 voorsprong. De laatste 15 minuten kropen voorbij en iedere seconde zagen de spelers, ouders en supporters langzaam wegtikken. De jongens bleven echter stug volhouden en blies de scheidsrechter eindelijk af bij een 0-1 stand. En wat niemand vooraf had verwacht, was een feit geworden: Nivo Sparta JO11-1 is KAMPIOEN!!!

Bij terugkomst op het Nivo Sparta terrein stond er een mooie, grote limousine klaar om de jongens door Zaltbommel rond te rijden. Australian Den Bosch bedankt hiervoor; de jongens vonden het geweldig!

Er volgde zelfs een echte huldiging op het bordes van het stadhuis.