• Enrico maakt deel uit van de band van Brian Templeton.
• Enrico maakt deel uit van de band van Brian Templeton. Foto: Andre Dieterman Photography

Enrico Crevallaro terug in De Pub

rossum • Na een aantal jaren van afwezigheid is Enrico Crivellaro vrijdag 11 mei terug in Rossum. Lefhebbers kennen hem nog van optredens op het Kingsnakesfestival en in De Pub.

In 1989 verschijnt er een nieuw gezicht, Brian Templeton, op de blues scene in Boston. Zijn krachtige stem, zijn harmonica spel en zijn podium presence zorgen er voor dat hij vlug naam maakt en uitgenodigd wordt om te jammen met grootheden zoals Ronnie Earl en Sugar Ray & The Bluetones. Brian Templeton staat al meer dan twintig jaar op de planken.

Enrico Crivellaro geboren in Padova Italië maakt deel uit van de begeleidingsband van Templeton. Hij heeft een geweldige passie voor muziek en om zijn gitaar stijl te verfijnen maakt hij op erg jeugdige leeftijd de oversteek naar Connecticut om er deel te nemen de "National Guitar Workshop". De lesgevers zijn niemand minder dan Ronnie Earl, Duke Robillard, Roy Bookbinder en Kenny Neal. Later aan de universiteit van Californië volgt hij ook nog les bij de meester jazz gitarist Kenny Burrell.

Zijn stijl is tegelijk verfijnd en explosief, hij is buitengewoon veelzijdig en slaat een brug tussen blues, jazz en American roots. Met Nico Vanhove op drums en Bird Stevens op bas heb je een ritme sectie om van te watertanden.

Het concert begint om 21:00 uur, entree: 10 euro. Er is ook een Dineractie: 34,50 euro voor een welkomstdrankje, 3-gangen keuze menu in In Petto, afzakkertje in de Pub en toegangsbewijs voor de Bluesnight. Reserveren kan via: 0418-664221 of info@pubrossum.nl