• Arinda Krielaart en haar vader René Versluis stonden op Koningsdag op de braderie in Gameren.
• Arinda Krielaart en haar vader René Versluis stonden op Koningsdag op de braderie in Gameren. Foto: Lya Cattel

Kennismaken met de Slingerbarbecue

gameren • Op de braderie in Gameren konden bezoekers tijdens Koningsdag kennismaken met de nieuwste vorm van 'barbecue-beleving': de Slinger-barbecue van Party Service Versluis.

Drijvende kracht achter de Party Service is Arinda Krielaart, de dochter van slager René Versluis, in de regio bekend als dé BBQ-kampioen. Zij is sinds vorig jaar verantwoordelijk voor Party Service Versluis. "We richten ons op het wat luxere segment", vertelt ze. Het barbecueseizoen is in april op gang gekomen en nu stromen de reserveringen voor mei, juni en later al binnen. "Vooral in de maand mei is het nu al hartstikke druk", vertelt Arinda. Daarna volgen al weer veel bedrijfsfeesten en natuurlijk bruiloften en andere partijen.

Braadmeester

Wie kiest voor het pakket Smokey BBQ of Authentique ontvangt daar de 1.20 meter grote slinger-barbecueen de vuurbraadmeester bij. Deze vuurbraadmeester bereidt de heerlijke producten en kan over alles wij hij/zij bereidt iets vertellen. elke product heeft zijn eigen verhaal. Denk aan producten zoals: Australische 'picanha', een mooi stuk rundvlees met een laagje vet er op, Livar kloostervarken, boerderijkip en Nieuw-Zeelands hertenvlees. Ook verse zalm op cederhout is heerlijk op de slingerbarbecue; het plankje geeft een heerlijke rooksmaak aan het gerecht. Mensen die een kleinere slinger-barbecue huren, krijgen een duidelijke instructie, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen. Bij een goede barbecue horen natuurlijk goede bijgerechten. Die maken Arinda en René samen in hun professioneel ingerichte keuken aan de Ambachtshof in Nederhemert. Denk hierbij aan verse salades, Italiaanse broden, Huisgemaakte kruidenboter, tapenades en diverse sauzen om de barbecue compleet te maken. Bij deze heerlijke producten horen de slingerbarbecue, porseleinen borden, rvs bestek en alle overige benodigdheden om de barbecue te laten slagen.

Met de slingerbarbecue geniet iedereen van de unieke barbecuesmaak, en een geweldige barbecuebeleving. Sinds april is de nieuwe website van het bedrijf online. Hierop is precies te zien welke keuzemogelijkheden er zijn. Naast barbecue-arrangementen, is er ook ruime keuze uit luxe buffetten, hapjes en amuses. Daarnaast is het ook mogelijk om een party helemaal af te maken met luxe onbeperkt drinken dat onder andere bestaat uit Italiaans bier, huiswijnen en verse fruitsappen. "Met de slingerbarbecue geniet u van de unieke barbecuesmaak en een geweldige barbecuebeleving. Een gezellige avond is gegarandeerd", zegt Arinda.

Meer informatie is verkrijgbaar via: 0418-674032 en staat op:

q www.partyserviceversluis.nl