• De drie jonge musici geven concerten over de hele wereld.
• De drie jonge musici geven concerten over de hele wereld.

Het Delta trio in De Gevleugelde Ezel

poederoijen • Gerard Spronk op viool, Irene Enzlin op cello en Vera Kooper op piano vormen samen Het Delta Trio.

Ze zijn net terug uit China en Korea en geven op zaterdag 29 april een concert in Poederoijen, in De Gevleugelde Ezel. Op het programma staan werken van Rachmaninov, Brahms, Bloch en Shostakovich.

Gerard Hans Spronk is een Nederlandse violist met een internationale muziekcarrière. Hij begon zijn vioolstudie bij Coosje Wijzenbeek en sloot zijn Bachelor of Music in 2013 af bij violiste Vera Beths aan het Amsterdams conservatorium. Hij volgt nu zijn Masters studie in Salzburg.

De Nederlandse celliste Irene Enzlin, benoemd tot 'Jong Muziektalent van het Jaar' in 2005 kan nu al terugblikken op een indrukwekkende carrière. Ze trad op als soliste met o.a. 'The Royal Philharmonic Orchestra', het 'Pro Arte Orchestra' (Taiwan) en het Nederlands Symfonie Orkest. Ze speelde op festivals als 'Les Flâneries Musicales de Reims' (Frankrijk) en het 'Menuhin Festival' in Gstaad (Zwitserland).

De Nederlandse pianiste Vera Kooper wordt beschreven als een sensitief en expressief musicus, met een indrukwekkende techniek en gepassioneerde toewijding. Ze heeft opgetreden als solist en in kamermuziekverband in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Slovenië, Italië en Israël.

Het concert in De Gevleugelde Ezel begint om 20:00 uur. De entree is 35 euro inclusief koffie in de pauze en een licht souper na afloop. In verband met de voorbereidingen is reserveren gewenst, liefst voor donderdagavond via: 0418-673597 of Mascha.v.Peijpe@inter.nl.net