Kras doopt touringcars

ammerzoden • Kras Bus heeft onlangs vier nieuwe touringcars toegevoegd aan haar busvloot. Frans van den Oord, oud-directeur van Kras Bus, en zijn echtgenote Marieke hadden de eer om de nieuwe aanwinsten officieel welkom te heten.

De traditionele busdoop vond plaats op het terrein van Kras aan de Bernseweg 22a in Ammerzoden.

Onder een regen van champagne-druppels kreeg iedere bus vele goede en vooral veilige reizen toegewenst met natuurlijk steeds weer een behouden thuiskomst.

Glazen dak

In 2016 introduceerde Kras als eerste busbedrijf de Setra Top Class touringcar van Daimler AG op de Nederlandse tourmarkt. Deze luxueuze touringcar heeft een geheel glazen dak, zeer comfortabele stoelen en de laatste snufjes op het gebied van veiligheid. Dit exclusieve Kras-concept is zo succesvol dat het wagenpark nu wordt uitgebreid met twee nieuwe Top Class touringcars.

Wereldprimeur

Deze middag werden ook een splinternieuwe VDL Futura touringcar en een Neoplan Tourliner in gebruik genomen. De laatstgenoemde touringcar van de firma MAN beleefde dit najaar de wereldprimeur op de prestigieuze IAA autobeurs in Frankfurt en wordt nu als nieuw merk bij Kras Bus geïntroduceerd.