60.000 euro voor 235 clubs van Rabobank

regio • Maar liefst 235 clubs deden mee en verdeelden in totaal 60.000 euro in de Rabobank Clubkas Campagne 2017 van Rabobank Bommelerwaard. Afgelopen week feliciteerden medewerkers alle verenigingen en stichtingen persoonlijk en reikte aan iedere club een cheque uit.

De Rabobank-medewerkers gingen op een ludieke manier naar de dorpskernen toe om alle deelnemende clubs aan de Rabobank Clubkas Campagne persoonlijk te feliciteren en een cheque te overhandigen. Huisvloggers Britt en Lynn maakten een mooie aftermovie van het uitreiken van de cheques. Deze is binnenkort te zien op www.facebook.com/rabobommel.


Creativiteitsprijs en vlog

De likes zijn geteld en winnaar van de Creativiteitsprijs t.w.v. € 250,- extra voor de clubkas is Stichting Driels Museum. Hun bijdrage werd als meest creatieve bestempeld.

Stichting Jeugdvakantiespelen Well was de gelukkige winnaar van een ludieke vlog. Zij werden uit alle deelnemende clubs gekozen om hun club op de kaart te zetten. Samen met Britt & Lynn hebben ze een mooie video gemaakt ter promotie van de stichting. Ook die is te zien op Facebook.

Campagne

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mochten leden van Rabobank Bommelerwaard hun stemmen uitbrengen op lokale verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.

Bijna de helft (4.594) van de leden in de Bommelerwaard bracht in totaal 22.477 stemmen uit. Elk lid mocht vijf keer stemmen en voor elke stem stort de bank 2,67 euro in de clubkas. Dat geld mogen de verenigingen gebruiken voor een vooraf opgegeven doel. In totaal wordt zo 60.000 euro uitgekeerd aan clubs in Zaltbommel en Maasdriel.

De volledige stemuitslag is vanaf donderdag 13 april te vinden op:

q www.rabobank.nl/bommelerwaard