• hans Heijman geeft ook een week les.
• hans Heijman geeft ook een week les. Foto: aangeleverd

Nieuwe cursussen bij 'Nanda Travel'

zaltbommel • De Zaltbommelse kunstenares Nanda van Alebeek presenteert zaterdag 1 april om 19:30 uur in Pand 9 een nieuw cursusprogramma, dat gegeven wordt in haar huis in Frankrijk.

Komend seizoen zijn er onder meer programma's rond schilderen, tekenen en grafie, yoga en meditatie, fotografie, aquarelleren, boetseren en modeltekenen. De activiteiten vinden plaats in Le Moulin Haute Serre in Puy Malsignat.

Tijdens de informatieavond zijn de docenten aanwezig en vertellen ze wat ze in de aanbieding hebben in hun cursussen. Hans Heijman woont en werkt in Zaltbommel en laat zich inspireren door het Rivierenlandschap. Tijdens de cursus leert hij de deelnemers verschillende teken- en schildertechnieken, waarbij experimenteren een belangrijk onderdeel is. Zijn cursus in het mooie Franse landschap is geschikt voor beginners en gevorderden. Nanda van Zijderveld is bevoegd yogadocente en geeft yogalessen, meditatie en klankschalen. Tibetaanse oefeningen zijn een belangrijk onderdeel. Het doel daarvan is het stimuleren van vitaliteit, kracht en gezondheid.

De overige docenten zijn Wil van Tongerlo (fotografie), Marjolijn Rigtering (aquarelleren) en Toine Dekkers (boetseren en modeltekenen).

Nanda van Alebeek vertelt tijdens de avond meer over de accommodatie en de prachtige omgeving. Het wordt een gezellige Franse avond met Franse muziek, koffie, hapjes en drankjes. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom in de hal van Pand 9.

q www.nandathematravel.nl