GVV'63 laat geen spaan heel van arm Brakel

gameren • GVV'63 won zaterdag thuis met maar liefst 7-1 van de puntloze hekkensluiter Brakel. Beide ploegen misten op sportpark Maartenshof de nodige basisspelers, waardoor met name Brakel met een piepjong team aan de aftrap verscheen; zeventig procent van de spelers kwam uit het tweede elftal. Toch scoorde Maurits van Heusden als eerste. Lang kon Brakel niet van de voorsprong genieten, want al na drie minuten zorgde Mathijs Libbers voor de gelijkmaker. Toen Thomas van der Ley vijf minuten voor rust de 2-1 aantekende en Libbers in de blessuretijd voor de 3-1 zorgde, bleek het Brakelse verzet gebroken. Na rust was het dan ook eenrichtingsverkeer richting het doel van Christiaan van der Zalm. Libbers completeerde zijn hattrick tien minuten na rust. Van der Ley zette 5-1 op het scorebord, vlak voor het einde kopte Karim Kaaouass de 6-1 in en Lennart van de Werken schopte in de blessuretijd nog de laatste goal van de wedstrijd binnen. Een uitgebreid wedstrijdverslag met reacties van de trainers staat op www.regio-voetbal.nl