• Hans de Beus en Daphne van Brakel starten samen 'BF Events' (Best Friends Events).
• Hans de Beus en Daphne van Brakel starten samen 'BF Events' (Best Friends Events). Foto: Lya Cattel

'BF Events' ontzorgt bij evenementen

zaltbommel • Hans de Beus en Daphne van Brakel organiseren al jaren samen de succesvolle evenementen Lolliepop en Buitenhofpop in Zaltbommel. Deze week starten ze hun eigen evenementenbureau 'BF Events'.

Het Rock 'n Roll-festival Lolliepop op Hemelvaartsdag in de Kindertuin en Buitenhofpop eind augustus bij het bunkerschip aan de Waal bij Zaltbommel worden elk jaar groter. Vorig jaar trok Lolliepop maar liefst tweeduizend bezoekers. Hans en Daphne organiseren het met zijn tweeën. "We weten precies wat we aan elkaar hebben", zeggen ze. In de loop der tijd kregen ze wel het idee dat sommige dingen wel iets handiger zouden kunnen. "Als wij iets organiseren, dan huren we bij de één een tent, bij de ander de picknicktafels, weer iemand anders levert de drank en het volgende bedrijf het springkussen", vertelt Hans, die in het dagelijks leven beheerder is van Het Hof in de Oliestraat. "Er gaat heel veel tijd zitten in het zoeken naar al de verschillende leveranciers." Dat kan handiger, dacht het tweetal. En daarom zijn ze op zoek gegaan naar partners zodat ze alle benodigdheden voor een evenement onder één dak konden brengen en hun diensten aan anderen kunnen aanbieden. "Het kernwoord is 'ontzorgen'", zegt Daphne, die bekend is als Daffie DJ en als zzp'er werkt in de horeca als kok, maar ook bijvoorbeeld als floormanager bij evenementen. De twee organisatoren hebben inmiddels afspraken gemaakt met Van der Somme Catering, Wijnkoperij Luuc van Boort en Combi Events in Waardenburg, een bedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer licht en geluid.

Particulieren en bedrijven kunnen vanaf nu bij BF Events ('Best Friends Events') terecht voor hun grote en kleine feesten en partijen. "Een verjaardag, een bruiloft, een receptie, een opening, het kan allemaal", vertellen Hans en Daphne. "Als je secretaresse 25 jaar in dienst is en je wilt een rode loper, honderd champagneglazen, een partytent en lekkere hapjes, dan hoef je niet meer bij vier verschillende bedrijven offertes aan te vragen. Je kunt het allemaal via ons regelen."

De website is vanaf deze week online. Daarop is precies te zien wat Daphne en Hans samen met de andere bedrijven kunnen regelen. Hier kan men ook de verhuurwebshop bezoeken, waar alle artikelen inclusief de prijzen vermeld staan. BF Events richt zich in eerste instantie vooral op de Bommelerwaard. Meer informatie: 0418-700517.

q www.bfevents.nl