• V.l.n.r. Erik en Bertie Heermans, Tiny en Martien Conrads.
• V.l.n.r. Erik en Bertie Heermans, Tiny en Martien Conrads. Foto: Lya Cattel

Andere eigenaar Ubens & Conrads

zaltbommel • Martien en Tiny Conrads gaan het wat rustiger aan doen en hebben daarom besloten hun bedrijf over te doen aan het echtpaar Bertie en Erik Heermans. Bertie is de jongste zus van Tiny.

Juwelier Ubens & Conrads blijft dus gewoon bestaan. Dit om aan alle onduidelijkheid een einde te maken.

Het juweliersbedrijf Ubens & Conrads kent een lange geschiedenis die teruggaat tot 1886. Een jaartal dat, naast de naam, trots de voorgevel van de winkel in de Waterstraat siert. Door de jaren heen is er een uitstekende relatie, gestoeld op basis van vertrouwen, met klanten opgebouwd. Deze goede relatie zal ook door de nieuwe eigenaren worden gekoesterd.

Het winkelaanbod zal wat verandering ondergaan. Zo worden er geen klokken meer verkocht maar uiteraard wel horloges en smartwatches. Een aantal sieraadlijnen zullen worden vervangen door een andere lijn.


Spectaculaire uitverkoop

De overname van het bedrijf door Bertie en Erik Heermans vindt plaats op 16 mei. Ná Moederdag, 14 mei, zal de winkel voor een korte periode gesloten zijn vanwege een kleine verbouwing. De feestelijke heropening zal plaatsvinden op 26 mei. Vanaf heden tot de overnamedatum vindt er een spectaculaire uitverkoop plaats.

Bertie heeft door de jaren heen het bedrijf goed leren kennen door vaak mee te helpen in de winkel. Daarnaast doet ze nog allerlei studies die tot doel hebben haar vakbekwaamheid te vergroten.
Vakkennis, haar passie voor sieraden plus een stevige dosis enthousiasme zullen er zeker toe bijdragen dat het gerenommeerde juweliersbedrijf Ubens & Conrads het bestaande hoge kwaliteitspeil kan handhaven.

Moderne horloges

Erik heeft gestudeerd voor werktuigbouwkundige en heeft daardoor een meer dan gewone belangstelling voor techniek in al zijn vormen. Voor informatie over de moderne horloges van tegenwoordig, die in ruime mate aanwezig zullen zijn in de winkel, is men zeker bij hem aan het goede adres.

Gedurende de eerste tijd na de overname, zal het vertrouwde gezicht van Tiny Conrads zeker nog een tijdje te zien zijn in de winkel ter ondersteuning van Bertie en de andere medewerksters. Martien gaat met veel belangstelling de verrichtingen van Bertie en Erik blijven volgen maar kan zich nu gaan wijden aan zijn hobby's.


Frans van den Heuvel sr.