Geen periodetitel voor Heerewaarden

heerewaarden • Met een overwinning op OSC'45 had Heerewaarden zich zondag verzekerd van de tweede periodetitel in de vijfde klasse. De manschappen van trainer Marien van Tussenbroek wisten in eigen huis echter niet te stunten en moesten zodoende de periodetitel aan de Orthense ploeg laten. Heerewaarden kreeg in de beginfase nog wel een goede kopkans via Marvin Zandee, maar het was OSC'45 dat na twintig minuten de 0-1 aantekende na een terecht gegeven strafschop. De felheid die Heerewaarden in het begin tentoonspreidde maakte plaats voor slordig en te gehaast spel en daar profiteerde OSC'45 optimaal van. Zelfs aanvoerder Christian Broekmeulen, toch doorgaans het goudhaantje aan Heerewaardense zijde, wist weinig tot niets te forceren. Twintig minuten voor tijd tilde OSC de marge naar drie goals voorsprong. Ondanks de ruime nederlaag vond Van Tussenbroek het een heugelijke dag. "Ik heb ook tegen de spelers gezegd; geniet van deze wedstrijd, wat er ook gebeurt. Voetballen voor een periodetitel is mooi."