• Ondernemer John van Bruchem met zijn team.
• Ondernemer John van Bruchem met zijn team. Foto: Jumbo

Jumbo Gameren wordt vernieuwd

gameren • De Jumbo winkel in Gameren ondergaat vanaf volgende week een complete metamorfose. De deuren gaan op maandag 6 maart dicht voor de verbouwing.

Op woensdag 22 maart gaat de winkel om 9:00 uur weer feestelijk open. De eerste 150 klanten krijgen een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen klanten die tot en met 25 maart voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee. Ondernemer John van Bruchem verheugt zich op de opening: "Op 10 mei 1985 begon mijn vader met zijn gezin de Super de Boer in Zaltbommel. In 2006 opende ik mijn eigen Jumbo winkel in Gameren, waarin voorheen een meubelzaak zat. naast Gameren heb ik nog twee Jumbo winkels in Zaltbommel en Hedel."

Verse pizza's

Klanten kunnen straks in de nieuwe Jumbo terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Voor liefhebbers is verse pizza verkrijgbaar, die Jumbo medewerkers bereiden en klanten thuis kunnen afbakken. Bovendien wordt de winkel uitgebreid met een versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast biedt de nieuwe winkel een ruim aanbod aan diepvriesvlees, -schepvis en -gevogelte en heeft zij straks ook een eigen slijterij.

Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten kijkt met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel. "Door deze verbouwing kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder, waarbij we streven naar 100 procent klanttevredenheid." Jumbo telt in Nederland zo'n 580 winkels, waaronder drie 'Foodmarkten'. Ook zijn er 300 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. Door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Bovendien heeft Jumbo in 2016 de foodserviceformule La Place overgenomen.