Hamarithi roept vijf clubkampioenen uit

aalst • Afgelopen week vonden bij S.V. Hamarithi de clubkampioenschappen plaats. De wedstrijden werden verdeeld over twee dagen, vanwege het grote aantal deelnemers.

De kleutergroep van Hamarithi bestaat uit ongeveer tien kleuters. Er is nog plaats voor meer deelnemers. Na hun 'kampioenschap' kregen de kleuters een vaantje, een diploma en een klein cadeautje.

Bij de springgroepen werden onder andere al salto's uitgevoerd en overslagen over het springtoestel. Ook bij de recreanten gaat het niveau omhoog.

Bij de selectiegroepen die op woensdag hun wedstrijd turnden is het niveau erg hoog. Al de moeilijke elementen leren zij gewoon in een sporthal met maar acht uren training, wat volgens richtlijnen van de KNGU erg weinig is.

De clubkampioenen werden in 2017: Isa van Tilborg (springgroep), Noah van Zandvliet (recreatie meisjes), Harm van der Vliet (recreatie jongens), Hannah van Boggelen (selectie onderbouw) en Nadine Vervoorn (selectie bovenbouw).

Winnaars per categorie: Recreatie meisjes Emma Vernooij; Noah van Zandvliet; Julia Duijzer; Rosalie van der Linden; Nadia Wierzbowska; Wendy van Tuijl; Jannemijn van de Pol; Sifra van Binnendijk; Imke van Veen. Toestelprijzen meisjes: Sprong: Marit van Wijk, Brug: Emma Vernooij, Balk: Jannemijn van de Pol, Vloer: Rosalie van der Linden. Recreatie jongens: Vince van Bergeijk; Harm van der Vliet. Toestelprijzen jongens: Sprong: Nick Kerkhoff, Brug en Vloer: Harm van der Vliet, Ringen: Vince van Bergeijk. Springgroepen: Jara van der Schans; Kim van Tilborg; Sofie van der Meij; Isa van Tilborg; Samantha van Lopik; Famke Vervoorn. Toestelprijzen springgroep: Trampoline: Kim van Tilborg, Trampoline springtoestel: Nadia Wierzbowska, Vloer: Isa van Tilborg. Selectie: Marit van Herp; Noah van Venrooij; Esmee Kreling; Janine van Aalst (51,500); Mari-Lynn van Boggelen; Hannah van Boggelen.