WNC-doelpuntmaker Aimen Seqqal in duel tegen Rijsoord.
WNC-doelpuntmaker Aimen Seqqal in duel tegen Rijsoord. Foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie

Reuzendoder WNC verslaat ook Rijsoord

waardenburg • WNC is na de winterpauze prima op dreef. Na de 0-3 overwinning uit bij titelkandidaat SHO en de 6-1 triomf over hekkensluiter MZC'11 werd thuis overtuigend met 3-0 van koploper Rijsoord gewonnen. Senaid Jukic opende al vroeg de score en in het slotkwartier stelden Aimen Seqqal en Vincent Verheul de verdiende zege met 3-0 veilig.

WNC-trainer Cor Prein was trots: "Dit is een dikverdiende overwinning. De 2-0 was een prachtig doelpunt maar die veilige marge hadden we al voor rust moeten bereiken. Gelukkig bleef onze organisatie goed en gaven we erg weinig kansen weg."

WNC startte flitsend. Uit een corner van Vincent Verheul draaide Senaid Jukic de bal al na twee minuten in de korte hoek: 1-0. Na de thee bood Rijsoord meer verzet. Pas laat viel de beslissing. Vanaf links schoot Aimen Seqqal de bal schitterend in de verste bovenhoek: 2-0. Even later maakte Vincent Verheul er ook nog 3-0 van.