• Peter en Lisanne bij de warmtecabines met daarachter de Ozon-cabines.
• Peter en Lisanne bij de warmtecabines met daarachter de Ozon-cabines. Foto: Lya Cattel

Open Dag bij Slimpoint voor vrouwen

zaltbommel • Afslank- en bewegingscentrum voor vrouwen Slimpoint viert haar éénjarig bestaan met een open dag op zaterdag 18 februari van 11.00 tot 15.00 uur.

Peter en Lisanne Teunissen zijn vorig jaar samen het centrum begonnen in Zaltbommel. Lisanne is een zeer ervaren gediplomeerd gewichtsconsulente en personal coach. Peter heeft jarenlang commerciële ervaring, werkt nu vooral achter de schermen en heeft het dealerschap Nederland van de warmte en Ozon cabines op zich genomen. Al snel moest Slimpoint uitbreiden en inmiddels beschikt het over in totaal zes cabines waarin vrouwen onder persoonlijke begeleiding van Lisanne en haar collega Anne-Marie van den Bosch kunnen bewegen en ook terecht kunnen voor huidverbetering. "De combinatie van bewegen en warmte zorgt voor een snellere vetverbranding", legt Lisanne uit. "Het is geschikt voor iedere vrouw van elke leeftijd met een speciaal op maat gemaakt programma, zo kunnen we ons richten op de verschillende probleemzones zoals heupen, benen, buik etc. Bewegen in de warmte cabine is ook voor vrouwen met fysieke klachten zoals nek, rug of schouder, heel goed te doen."

Na maximaal een half uur bewegen in de warmte-cabine, kunnen de vrouwen twintig minuten gebruik maken van de Ozon-cabine. "De temperatuur stijgt daarin tot lichaamstemperatuur", vertelt Peter. "Door de warmte gaan de poriën openstaan en zorgt de verrijkte zuurstof (ozon) voor een krachtige desinfecterende werking. De afvalstoffen worden versneld afgevoerd de huid zal zich stelselmatig aanpassen, ook bij veel centimeter verlies. Vermindering of zelfs verdwijning cellulite en een mooie gladde strakke huid is het resultaat."

Sport Recover

Slimpoint biedt ook Ozon-Herstel-Therapie aan voor alle sporters, ook aan mannen, die op aparte openingsuren terecht kunnen. "Sport Recover werkt goed voor alle sporters", vertelt Peter "Het zorgt voor een versnelde afvoer van de afvalstoffen en geeft een diepere doorbloeding van spier- en huidweefsel wat weer goed is voor herstel en opbouw. Het geeft een ware energie-boost." Als gediplomeerde gewichtsconsulent aangesloten bij de BGN geeft Lisanne ook voedingsadvies op maat: "We werken niet met pillen of shakes, maar met normale dagelijks voeding volgens de richtlijnen van de gezondheidsraad.

Lisanne en haar collega Anne-Marie zijn erg enthousiast over de resultaten van het afgelopen jaar en staan klaar om alle bezoekers te ontvangen op de open dag. Voor iedere bezoeker staat er een leuk gevulde goodie-bag klaar met daarin onder meer een tegoedbon van 25 euro. Slimpoint bevindt zich aan de Van Heemstraweg-West 4 (Bolderburen) in Zaltbommel.