Rabo Clubkas Campagne

bommelerwaard • Maatschappelijke organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen, die bij Rabobank bankieren, kunnen zich van 3 februari tot 13 maart weer aanmelden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Wie zich voor 15 februari aanmeldt, krijgt de mogelijkheid om samen met de vloggers Britt & Lynn een ludieke vlog te maken. Naast de vlog is er een creativiteitsprijs voor een eigen filmpje, actie of beeldmateriaal waarmee organisaties 250 euro kunnen verdienen om de clubkas extra te spekken.

De jury beslist na 13 maart welke drie filmpjes via de Facebookpagina van Rabobank Bommelerwaard gedeeld worden. Het filmpje met de meeste likes wint de 250 euro. Vanaf 23 maart kunnen leden stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar hebben ruim 4000 leden in totaal 20.258 stemmen uitgebracht. Dat leverde per stem 2,96 euro op. "Ik hoop dat onze leden ook dit jaar weer massaal gaan stemmen", zegt directievoorzitter Jaap Breugem. In totaal verdeelden 227 verenigingen 60.000 euro. Ook dit jaar kan weer 60.000 euro verdeeld worden. De stemuitslag wordt op 6 april bekend gemaakt.

De Rabobank Clubkas Campagne is er voor grote en kleine organisaties. De verenigingen of stichtingen gaan zelf aan de slag om zoveel mogelijk stemmen te werven. Hoe meer stemmen ze krijgen, hoe hoger de financiële bijdrage zal zijn.