• Mirna en André van Donselaar.
• Mirna en André van Donselaar. Foto: AM Beauty & Body Balance

AM Beauty & Body Balance start in Brakel

brakel • AM Beauty & Body Balance is een nieuwe praktijk in Brakel met meerdere behandelingsmogelijkheden op het gebied van beauty, body en balans.

"Het is een praktijk voor een stralend uiterlijk, een vitaal lichaam en een ontspannen gevoel", aldus de oprichters Mirna en André van Donselaar. Zij runnen daarnaast ook al veertien jaar het Persbureau Cosmetitext PR voor de Beauty & Gezondheidsbranches.

André en Mirna (oftewel de A en M van de praktijknaam) delen samen al jaren een meer dan grote passie voor alles dat met een gezonde lifestyle, balans en lekker in je vel zitten in de breedste zin van het woord te maken heeft. Van bewust bezig zijn met voeding, lichaamsbeweging, huidverzorging- en huidverbetering, tot aan het creëren van fysieke en mentale balans, door middel van de broodnodige ontspanning van lichaam én geest. Ze hebben beiden meerdere opleidingen gevolgd en blijven zich continu ontwikkelen met nieuwe therapieën, behandelingen en bijscholingen. De stap naar een eigen praktijk was voor hen een reeds langer bestaande wens. De praktijk biedt onder meer een ruime keuze uit diverse gezichtsbehandelingen met het merk hannah, maar ook de LVL Wimperliftbehandeling voor mooie wimpers. Verder kan men er terecht voor diverse professionele sport- en ontspanningsmassages. "Een regelmatige massage is ook voor niet-sporters zeer geschikt", vertellen Mirna en André. "Denk maar aan nek- en schouderklachten van mensen die voor hun werk veel achter de computer zitten of rugklachten van mensen die zware lichamelijke arbeid verrichten." Voor een positieve kijk op het leven werkt AM Beauty & Body Balance onder andere met Bach Bloesem Therapie. Het doel hiervan is om negatieve emoties of gevoelens te behandelen en om te zetten in een positieve gemoedsgesteldheid. AM Beauty & Body Balance heeft ook een cadeauwinkelgedeelte en een webshop, waarin diverse producten op het gebied van schoonheid en gezondheid. worden verkocht. Zoals bijvoorbeeld voedingssupplementen, hannah huidverzorgingsproducten, wimpergroeiserums, 100% natuurlijke geurkaarsen en room sprays, make-up, parfums en cadeaubonnen voor behandelingen in de praktijk.

De nieuwe praktijk bevindt zich aan de Burgemeester Posweg 21A, in het witte bedrijfspand tegenover Dijkhof Fietsen.

q www.ambeautybodybalance.nl