Afbeelding
Foto: ingimage

Rivas stopt met maaltijdservice

gorinchem • Met ingang van 1 januari 2018 stopt Rivas met de maaltijdservice. Aanleiding is dat het in het huidige tijdsgewricht voor Rivas Zorggroep niet langer rendabel is om klanten de service te bieden.

Om die reden gaat Rivas samenwerken met een andere leverancier, Maaltijdenexpres, die al sinds 1972 maaltijden aan huis bezorgt. Uiteraard draagt Rivas zorg voor een soepele overgang voor de klanten naar hun nieuwe leverancier.
Klanten zijn over de wijziging geïnformeerd en mogen ervan uitgaan dat de continuïteit van de dienstverlening aan hen blijft gewaarborgd. Klanten kunnen nog steeds op dezelfde service rekenen. De prijzen van de koelverse maaltijden blijven ongewijzigd. Klanten met een Rivas Voordeelpas kunnen met korting hun maaltijden blijven bestellen.
Het bestellen blijft onveranderd; klanten kunnen de maaltijden van hun keuze aan de bezorgend chauffeur doorgeven. Als klanten gewend zijn online hun bestelling te plaatsen, kunnen zij dit vanaf 1 januari 2018 doen via www.maaltijdenexpres.nl.