Cursus reanimatie

langerak/nieuwpoort • EHBO vereniging Langerak/Nieuwpoort houdt woensdag 21 februari een reanimatiecursus met AED. De avond wordt gegeven in Het Arsenaal te Nieuwpoort. De kosten voor deelname bedragen 35 euro per persoon. Aanmelden via nicolette.ehbo@hotmail.com.


Cursus fotoboek maken Dorpskamer

giessenburg • In de Dorpskamer van Giessenburg wordt er binnenkort gestart met een cursus fotoboek maken. Er kunnen nog enkele belangstellenden meedoen. De cursus is ontstaan vanuit de Tabletinloop, die al een paar keer is geweest. Hieruit is een groepje ontstaan die graag willen leren om een fotoboek te maken. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen vrij.

Opgeven kan via dorpskamer@giessenburg.nl. Vanaf 13 februari 2018 wordt er iedere tweede dinsdag van de maand weer gestart met de Tabletinloop.


KV Triade verkoopt oliebollen

nieuwpoort • Donderdag- en vrijdagavond 28 en 29 december komen de leden van korfbalvereniging Triade in Langerak en Nieuwpoort langs de deur om bestellingen op te nemen (graag direct afrekenen).

De bestellingen kunnen op zaterdag 30 december tussen 09.00 uur en 12.00 uur opgehaald worden bij sportzaal Poortzicht of worden op verzoek thuisgebracht tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Niet-korfballers die hun bestelling in de kantine komen ophalen kunnen als zij raak schieten op de korf een zak oliebollen winnen.


Oliebollenactie in Giessenburg

giessenburg • Buurtvereniging De Oude Kern gaat op vrijdag 29 december weer oliebollen bakken en huis aan huis verkopen door geheel Giessenburg. De prijs is 10 voor 6 euro. Telefonisch bestellen kan bij Piets Ambachtsheer via 0184-652269 of Piet van Bruchem via 0184-652391.

Op verzoek zijn er oliebollen zonder rozijnen verkrijgbaar. Ook is er de gelegenheid om ze af te halen op de baklocatie in de loods van gebroeders De Kreij aan de Nijverheidstraat 10 te Giessenburg.


Oliebollenverkoop in Wijngaarden

wijngaarden • Op vrijdag 29 december is er weer de jaarlijkse verkoop van oliebollen en appelbeignets op het kerkplein aan de Dorpsstraat te Wijngaarden. Deze lekkernijen worden van 's ochtends vroeg tot 15:00 uur gebakken.

De organisatie is in handen van het Rommelmarktcomité en de opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Hervormde Kerk in Wijngaarden.


Oudejaarsduik voor goed doel

groot-ammers • Een groep jongeren uit Groot-Ammers organiseert op zaterdag 30 december een oudejaarsduik op het haventerrein van Groot-Ammers. Ze laten zich sponsoren om geld op te halen voor een werkvakantie naar Bukulula in Uganda in Afrika. De oudejaarsduik wordt gehouden om 14.00 uur.