Uitmuntende scores voor HSSC'61

hei- en boeicop • Dankzij een voortreffelijke 5-0 zege op Driebergen gaat HSSC'61 met een goed gemoed de winterstop in. "Die overwinning blijft zes weken op het bord staan!" jubelde Gerrit Molenaar. De trainer kon niet anders dan zeer gelukkig te zijn met de laatste ontwikkelingen. "We houden twee keer op tijd de nul en hebben een doelsaldo van 8-0. Die cijfers zijn uitmuntend voor ons." Tegen Driebergen hielpen Floris Kool en Frank de Goeij HSSC'61 voor rust op weg. In het tweede bedrijf voerden Kees van den Berg, opnieuw Floris Kool en Mark van Delen de score verder op.


Rietveld: vijf keer raak voor Peursum

giessenburg • In Giessenburg zal niet lang zijn nagedacht over wie man of the match moest worden na de 5-1 zege van Peursum op Kerkwijk. Martijn Rietveld tekende immers voor alle vijf de goals aan Giessenburgse zijde. Toch hield Denny van Geffen niet louter een tevreden gevoel over aan de wedstrijd. "We raken namelijk ook weer drie spelers kwijt, bovenop alle blessures die we al hebben." Tegen Kerkwijk vielen aanvoerder Marijn Korevaar, Glen Post en Ruben Meijer uit. Er zat echter ook een positieve kant aan de wissels. Rietveld stond namelijk niet in de basis, maar mocht na twintig minuten invallen. Hij deed het voortreffelijk door vijf keer het net te vinden.


SV Noordeloos wint een punt

noordeloos • SV Noordeloos speelde zijn laatste duel voor de winterstop met 2-2 gelijk tegen SVS'65. "En daarmee hebben we een punt gewonnen", oordeelde trainer Laurens Gerlich. "We verdienden eigenlijk helemaal niets. Niet dat we geen inzet toonden maar voetballend, op welk vlak het de laatste tijd juist prima gaat, schoten we tekort." In de eerste helft ging het nog redelijk voor de groenhemden. Patrick Slijkoort was verantwoordelijk voor de 1-0 ruststand. Na de thee werd SV Noordeloos ver teruggedrongen. De ploeg uit Spijk liet na de wedstrijd in het slot te gooien, mede door uitstekend keepend werk van Erik de Bruin. Zo kon het zomaar gebeuren dat Art Kruis met een rake vrije trap in de slotminuut alsnog een punt uit het vuur sleepte.


Lekvogels kan tij nog niet keren

lexmond • Ondanks een goed begin ging Lekvogels met 3-4 tenonder tegen VVJ. Swen van Dorp en Jesse Kersbergen zetten de thuisploeg eerst op een 2-0 voorsprong. "Eigenlijk was er niks aan de hand", vond trainer Raymond Sponselee. "Maar zij gaan fysiek de strijd aan, zoals meerdere clubs uit Utrecht. De tegenstanders zoeken het randje op en daar hebben we moeite mee." VVJ kwam langszij maar in de tweede helft scoorde Swen van Dorp toch weer de 3-2. Door indiviuele fouten gingen de drie punten uit eindelijk alsnog met de bezoekers mee. Lekvogels heeft in de laatste zeven duels slechts eenmaal gewonnen.

"We zitten in een slechte fase en moeten de winterstop gebruiken om de boel weer op de rails te krijgen."


BC Hoornaar

hoornaar • In de bridgecompetitie van BC Hoornaar was de winst afgelopen week met een score van 62,14% voor het paar Annelies v.d. Kolk/Ria Voormolen.