Hulsbosch trots op Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Niet een beetje trots maar supertrots was Nieuw-Lekkerland trainer Ronald Hulsbosch op zijn manschappen na de 2-1 overwinning op Oude Maas. "Alweer negentien punten in de knip; wie had dat durven voorspellen voor aanvang van het seizoen?", glunderde de coach. "Het is ongekend!" In de eerste helft leek het er nog allerminst op dat Nieuw-Lekkerland een zege zou kunnen bijschrijven. Het elftal speelde zwak en kwam terecht op een 0-1 achterstand. Na de pauze veranderde het spelbeeld totaal. Hulsbosch had zijn team in de rust getransformeerd tot een vechtmachine die met succes voor iedere bal streed. Een kwartier voor tijd kwam de (eerste) beloning via een doelpunt van Daniel Munoz. Kort voor tijd werkte Wim de Jong de 2-1 binnen.


Damwinst Van Genderen en Bakker

brandwijk • Het Sinterklaas-sneldamtoernooi van De Kroonschijf is gewonnen door Arie van Genderen (clubdammers) en Wim Bakker (huisdammers).


Koos van Hattem stoomt op

wijngaarden • Koos van Hattem won in de biljartcompetitie van De Lukkie Klos met 16-9 van Jan van de Graaf en is hierdoor opgestoomd naar de tweede plaats in het klassement. Koploper Martin Aantjes kwam afgelopen week niet in actie en voelt de hete adem van Hattem in zijn nek.