Winterfair in Tienhoven

tienhoven • Aan de Lagewaard 1 in Tienhoven wordt op vrijdag 8 december van 14.00 tot 21.00 uur een winterfair gehouden.
Er zijn groendecoraties, homedecoraties en handgemaakte producten, sobere en stoere woonaccessoires, borcante en antike, kerstkaarten en modeaccessoires, streek- en bakproducten en winterversnaperingen. De winterfair is overdekt en vrij toegankelijk.


Actie Wereldwinkel Serious Request

molenaarsgraaf • Het thema van Serious Request 2017 is 'Breng ze thuis'. In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Wereldwinkel Graafstroom draagt graag haar steentje bij aan deze hartverwarmende actie. Vanaf deze week doneert de Wereldwinkel de opbrengst van de speciale Tony Chocolonely kerstreep en alle andere Tony Chocolonely repen voor deze actie.


Krentenstollen voor Ontmoeting

oud-alblas • Ook dit jaar worden er weer krentenstollen verkocht voor Stichting Ontmoeting. Het brood weegt ongeveer 900 gram en kost 7,50 euro. De broden worden geleverd door bakkerij Casteleijn uit Krimpen a/d IJssel. Inwoners van Oud-Alblas kunnen de krentenstol bestellen en deze wordt dan in de week van 18 december thuisbezorgd.