Noordeloos kan leven met verlies tegen VVAC

noordeloos • Een sterker VVAC pakte zaterdagmiddag op bezoek bij SV Noordeloos terecht de drie punten. In de derby, voor het eerst sinds 2012 weer op het programma, won de ploeg uit Ottoland met 0-3.

Op die overwinning was weinig aan te merken, waren beide trainers het na afloop al snel eens. VVAC startte scherp aan de wedstrijd en zette Noordeloos vroegtijdig onder druk. Tot tweemaal toe leverde dat een kans op voor de bezoekers, zonder dat Mark Wemmers en Tom den Besten daarvan profiteerden.

Nadat Noordeloos-doelman Erik de Bruijn op het half uur nog knap redde op een harde kopbal van VVAC-verdediger Jelle de Wit was het een minuut later wel raak voor de gasten. Een pegel van Wemmers van zeker 25 meter afstand was De Bruijn te machtig en stuiterde via de onderkant van de lat binnen: 0-1.

Twee keer Lakerveld

Ook na de thee slaagde de ploeg van trainer Laurens Gerlich er niet in om een vuist te maken tegen een fris VVAC. Toch was het twintig minuten wachten op de tweede Ottolandse treffer. Een lange bal uit de defensie werd door de lange Joran Houweling verlengd en Nick Lakerveld was er als de kippen bij om af te ronden: 0-2. Diezelfde Lakerveld zette een kwartier voor tijd na een dribbel vanaf de linkerflank ook nog de 0-3 op het bord.