• Willeke (links) en Reina in hun nieuwe onderkomen.
• Willeke (links) en Reina in hun nieuwe onderkomen. Foto: Simon Fousert

Nieuwe plek Middel en De Bruin

giessenburg • Sinds begin vorig jaar runnen Reina Middel en Willeke de Bruin hun gelijknamige administratie – en adviesbureau. Vanaf begin deze maand zijn te vinden in hun nieuwe onderkomen aan de Nijverheidsweg in Giessenburg.

Het was voor Reina en Willeke een verhuizing van slechts een paar honderd meter, maar het verlaten van het pand aan de Kerkweg in Giessenburg was door het succes wel noodzakelijk geworden.

"Het voornaamste is dat we hier meer kwijt kunnen en dat meer ruimte voor het archief is", vertelt de Bruin. ,,Ook hebben we op het kantoor meer ruimte, er is genoeg plek voor een extra bureau."

Beide eigenaren zijn gepokt en gemazeld in het vak. Ze werkten allebei in het bedrijfsleven, deden ook ervaring op in de accountancy. In 2008 en 2009 begonnen ze voor zichzelf waarna vorig jaar een samengaan volgde.

Hun administratie- en adviesbureau biedt een breed pakket aan diensten aan voor een vaste prijs per jaar. Middel: "Daarbij doet het er niet toe er nul of honderd brieven naar de belastingdienst zijn gegaan. Daar maken we geen onderscheid in. Ook als we het te druk hebben, geven we aan wanneer klanten weer van ons horen."

Duidelijk

De Bruin vult aan: ,,Dan is het voor de klant duidelijk waar hij of zij aan toe is." Het Giessenburgse bureau verzorgt de complete boekhouding, stelt jaarrekeningen op, doet de salarisadministratie en verleent ook fiscale diensten zoals de aangifte inkomstenbelasting, BTW, vennootschapsbelasting of loonheffing.

"We zijn toegankelijk, mensen kunnen hier altijd even binnenlopen", zegt Middel. ,,Pro-actief en no-nonsense proberen we onze klanten te helpen. Dat geldt ook voor starters, wanneer er bij de start veel op hen af komt. Ook hun vragen behandelen we snel. Want je kunt sommige zaken maar beter goed geregeld hebben, dan dat je er later nog tegenaan loopt. Bovendien bespaart het tijd."

Bereikbaarheid

Naast de uitvoerende taken, is het kantoor voor ondernemers ook beschikbaar voor advies over herfinanciering, subsidies of ondernemingsplannen. Middel & de Bruin zijn te bereiken via de website: www.middelendebruin.nl. Het kantoor bevindt zich nu op de Nijverheidsweg 11-B.

q www.middelendebruin.nl