Laatste jaar Hulsbosch bij Lekkerland

nieuw-lekkerland • Na vier seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Nieuw-Lekkerland en trainer Ronald Hulsbosch. De Dordtse oefenmeester geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. ,,Ik ga Nieuw-Lekkerland missen, maar mijn sportieve ambities leiden mij naar een mooi, nieuw avontuur", verklaart de 49-jarige Hulsbosch. De Dordtenaar volgde in het seizoen 2014-2015 Jan Verveer op als trainer van eersteklasser Nieuw-Lekkerland. Zijn contract loopt na dit seizoen af. Nieuw-Lekkerland staat momenteel op een verdienstelijke zevende plek in 1B. ,,We zijn Ronald dankbaar voor al zijn werk voor onze vereniging", zegt voorzitter Wim den Ouden. ,,We wensen hem alvast veel succes bij zijn nieuwe club."


Lekpongers verliest van Dordrecht

ameide • Lekpongers heeft een 4-6 thuisnederlaag geleden tegen Dordrecht. Henk de Gans was bij de Termeise tafeltennissers met drie punten uitstekend op dreef. Matthijs Melkert won één partij en pakte samen met De Gans in vijf games ook het spannende dubbelspel. Erik de Muinck bleef, ondanks een eveneens meeslepende vijfsetter, met lege handen.


SV Vridos vecht voor punten

giessenburg • SV Vridos moet dit seizoen hard knokken voor de punten en behaalde zaterdag een zakelijk 4-4 gelijkspel tegen Thiela. Ellen Kooijman en invalster Nadi de Rooij wonnen het damesdubbel. Kooijman was sowieso op dreef, want ze won ook haar enkelspel en de mix met Sebastiaan Visser. Visser zorgde in zijn enkelspel voor het vierde punt aan de kant van de Giessenburgse badmintonners, die zich nu richten op de uitwedstrijd tegen koploper Asterix.


Klipperstars U20 tankt vertrouwen

nieuw-lekkerland • Ondanks een 91-58 nederlaag in Amsterdam tegen nummer 2 HarlemLakers putte Klipperstars U20 moed uit deze wedstrijd. Het verlies was namelijk geen schande; vrijwel elk team verloor tot nu toe met ongeveer 30 punten verschil van deze tegenstander. Komende zaterdag gaat het er echt om voor de Nieuw-Lekkerlandse basketballers. Dan moet gewonnen worden van nummer 12 BV Amsterdam.


Flitsende start van Triade

nieuwpoort • Triade is voortvarend aan de zaalcompetitie begonnen. Net als op het veld werd Nikantes ruim verslagen. De Nieuwpoortse korfballers begonnen scherp en bouwden met gevarieerd spel een grote voorsprong (2-11) op. De overwinning, behaald op basis van een sterk collectief, kwam daarna geen moment meer in gevaar. Eindstand: 10-21. Komende zaterdag speelt Triade om 17:20 uur thuis teen OKV.


Zege Noordeloos, gelijkspel VVAC

regio • In het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup won SV Noordeloos dinsdagavond met 7-0 van HRC'14.
VVAC speelde na een 3-1 achterstand met 3-3 gelijk in en tegen derdeklasser Asperen.