Van Gastelen kondigt vertrek aan

streefkerk • Hoofdtrainer Maarten van Gastelen heeft bekendgemaakt dat hij Streefkerk aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Hij heeft er dan vijf jaar bij de zaterdagderdeklasser opzitten. Van Gastelen promoveerde in zijn tweede seizoen met Streefkerk naar de derde klasse. "Ik heb vijf geweldige jaren gehad bij Streefkerk en heb de ploeg steeds beter zien worden", zegt Van Gastelen. "We hebben diverse jeugdspelers ingepast, waarvan enkelen inmiddels een vaste waarde zijn. Vorig jaar heb ik mijn UEFA-A diploma behaald en ik ben klaar voor een nieuwe stap in mijn trainersloopbaan."

Rob Lieuwen van de TC vindt het jammer maar begrijpelijk dat Maarten deze stap heeft gezet. "Vijf jaar bij een club is natuurlijk al best lang, maar Maarten heeft prima werk afgeleverd. Wij gaan nu op zoek naar een nieuwe trainer en wensen Maarten veel succes in zijn verdere loopbaan".

Voorzitter Chris de Lange onderschrijft de woorden van Lieuwen. "We hebben een prachtige periode met elkaar gehad. Maar het is een logische stap dat Maarten nu verder wil kijken."


Sercan Kurdal breekt kuitbeen

hoornaar • De afgelopen zomer van Sportlust'46 overgekomen Sercan Kurdal heeft in de wedstrijd De Zwerver 2 - SteDoCo 2 zijn kuitbeen gebroken. SteDoCo-selectiespeler Kurdal zal naar verwachting eerdaags worden geopereerd, waarna hij kan gaan revalideren.