Inloopochtend voor de computer

nieuw-lekkerland • De L. & N. Smit 's Stichting stelt 55-plussers in de gelegenheid om met problemen of vragen over het gebruik van Laptop, Smartphone of I-pad voor advies naar het Waellant aan de Ooievaar in Nieuw-Lekkerland te komen.
Op donderdag 30 november van 9.00 tot 12.00 uur wordt er opnieuw een inloopochtend gehouden. Drie vrijwilligers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis, de koffie staat klaar.


Opbrengst collecte

regio • De onlangs gehouden diabetescollecte heeft in Hoornaar het bedrag van 768,36 opgeleverd. In Noordeloos was de opbrengst 810 euro. In Langerak/Nieuwpoort werd 1313,31 opgehaald.


Kerstworkshop vilten

hoornaar • De Lange Wei houdt dinsdag 21 november van 10.30 tot en met 12.00 uur een creatieve workshop kerstboompjes vilten in locatie De Zes Molens in Hoornaar. Onder leiding van Marijke Toma leren de deelnemers mooie kerstboompjes vilten.
Inschrijven kan bij de medewerkers van het restaurant of telefonisch via 0184-678043. Voor deelnemers die alleen de workshop volgen, zijn de kosten 19,50 euro. Tijdens de workshop ontvangen de deelnemers een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarnaast is het mogelijk om in restaurant De Zes Molens na afloop van de workshop te genieten van een lunch. Kosten voor deelname aan de workshop inclusief lunch bedragen 26 euro.


Contactavond MS Vereniging

gorinchem • De MS Vereniging regio Gorinchem houdt op woensdag 22 november vanaf 20:00 uur een contactavond in de recreatiezaal van de Boogflat, Pijlstraat-portiek 2, te Gorinchem. Vanaf 19:30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar, aan de deelname zijn geen kosten verbonden.
Voor deze contactavond is dokter L. Timmerman bereid gevonden om te vertellen hoe pijnbestrijding binnen zijn werkgebied wordt opgepakt. Dr. Timmerman is anesthesioloog in het St. Antonius Ziekenhuis en werkzaam in zowel Utrecht, Woerden en Nieuwegein. Belangstellenden die niet geregeld komen worden verzocht zich aan te melden via 06-13232079.


Speculaasactie Kunst na Arbeid

arkel • Sinterklaas komt er weer aan en daarom houdt harmoniegezelschap Kunst na Arbeid uit Arkel weer haar inmiddels traditionele jaarlijkse speculaasverkoop. Harmoniegezelschap Kunst na Arbeid uit Arkel komt maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 november in Arkel weer langs de deur met de inmiddels bekende overheerlijke ambachtelijke speculaas. Mede dankzij deze opbrengst kan KNA actief blijven in de muziek en projecten, zoals blazersklassen, gedeeltelijk bekostigen.


Speculaasactie vv Peursum

giessenburg • Op donderdag 23 november vanaf 18.00 uur zullen vrijwilligers van vv Peursum in Giessenburg en Giessen-Oudekerk weer langs de deuren gaan voor de jaarlijkse speculaaspoppenverkoop. De speculaaspoppen zijn van Bakkerij Soeteman.