SteDoCo wint en nadert Noordwijk

vlaardingen • Omdat SteDoCo de inhaalwedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen in een benauwde 2-3 winst wist om te zetten, staan de Alblasserwaarders op nog slechts twee punten van koploper Noordwijk.

"Het was op het laatst onnodig billenknijpen, want behoudens een moeizame eerste tien minuten speelden we heel goed en hadden we het heft in handen. We kregen volop kansen en halverwege de wedstrijd had het al 0-3 moeten zijn", analyseerde trainer Frans Adelaar, die alleen Jay Jay Meierdres - weliswaar schitterend - zag scoren in het eerste gedeelte.

In de tweede helft stond het vizier wel scherper. Binnen het kwartier scoorde SteDoCo twee keer. Jordey van Dam en Shelton Martis waren trefzeker. Helaas voor de gasten moest doelpuntenmaker Martis met een dikke en bloedende neus naar de kant.

De ervaren verdediger werd in de slotfase node gemist. Want de Vlaardingers gingen over op meer opportunistisch voetbal.

"Het laatste kwartier, zonder Shelton, waren we niet meer in staat om van onze goal af te komen. Dat is zo jammer. Want hoewel de 2-3 in blessuretijd viel en er kort daarna werd afgefloten, zijn dat toch onnodige momenten in een verder prima gespeelde wedstrijd", besloot de Hoornaarse oefenmeester.