NPV Graafstroom viert jubileum

bleskensgraaf • De Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) viert op woensdag 15 november haar dertigjarig jubileum. Dit gebeurt met een lezing van drs. Alie Hoek-van Kooten over 'Sombere gevoelens, verdriet en lijden aan een depressie'.
NPV Graafstroom heeft in 2004 de Vrijwillige Terminale Thuiszorg (VTTH) opgericht: terminale thuishulp, voor iedereen, wel of geen lid van de NPV. Daarnaast geeft de NPV-afdeling Graafstroom twee keer per jaar een nieuwsbrief uit en organiseert zij elk jaar twee sprekersavonden.
Op de jubileumavond op woensdag 15 november zal drs. Alie Hoek-van Kooten spreken over 'Sombere gevoelens, verdriet en lijden aan een depressie'. Voor de pauze hoopt zij haar lezing te houden en na de pauze is er mogelijkheid om vragen te stellen. In de pauze wordt er extra aandacht gegeven aan het 30-jarig jubileum van de NPV-afdeling Graafstroom. Deze avond wordt gehouden in Gebouw Diakonia in Bleskensgraaf (tegenover de NH-kerk). Aanvang 20.00 uur (de koffie staat om 19.45 uur klaar). Voor vervoer kan gebeld worden met 0184-642040 of 0184-691785.