Sterke tweede helft niet genoeg voor HSSC'61

hei- en boeicop • Het lukt even niet bij HSSC'61. Op eigen veld zat er minimaal een punt in tegen Focus'07, maar de ploeg wist een slechte eerste helft na rust niet meer recht te breien.

Trainer Gerrit Molenaar hield vast aan die sterke tweede helft. "Toen vond ik ons goed spelen. We leverden strijd en verdienden toen zeker een punt. We hebben genoeg kansen gekregen op de gelijkmaker." HSSC'61 stond halverwege de wedstrijd op een 2-3 achterstand. De thuisploeg opende de wedstrijd nog hoopvol. Een houdbaar schot van Jan Donker werd onverwacht de snelle 1-0, maar twintig minuten later was het al 2-3. Na de gelijkmaker uit een strafschop scoorde Bas Scheenhart nog de 2-1. Daarna gaf HSSC'61 in korte tijd twee doelpunten weg. Na rust tapte HSSC'61 uit het bekende andere vaatje. Arwin van Soest was twee keer niet erg gelukkig in de afronding en ook Floris Kool mikte niet goed genoeg. HSSC'61 drong aan en verdiende de gelijkmaker, maar moest achterin ook oppassen. De rappe en vaardige buitenspelers van Focus'07 bleven een constante dreiging. Kort voor tijd viel met de 2-4 de beslissing. De 3-4 uit een vrije trap van invaller Frank de Goeij kwam te laat. Molenaar beseft dat zijn ploeg het vooralsnog lastig heeft in de 3e klasse in West, maar houdt goede hoop. "Onze tweede helft geeft voldoende houvast. Het komt echt wel goed. Maar dit is een sterke klasse. Ook Focus heeft voorin veel kwaliteit."