Peursum in slotfase geklopt door tiental Unitas

giessenburg • Peursum heeft het duel om de koppositie in 4D met 1-0 verloren van Unitas. De enige treffer in de wedstrijd viel kort voor tijd te noteren. Daarvoor waren de bezoekers al met tien man komen te staan.

In het eerste halfuur was Unitas veel beter dan Peursum. Daarna kregen de Giessenburgers wat meer grip op de wedstrijd. In de tweede helft kregen de gastheren de overhand, zeker toen een speler van Unitas met een tweede gele kaart mocht inrukken. Met name Daan Carpentier en Hidde Verschoor misten enorme kansen. In de slotfase scoorden de bezoekers echter vanuit een vrije trap.

"Ik koos ervoor om voor de zege te gaan, terwijl we achteraf beter de 0-0 konden koesteren", gaf trainer Denny van Geffen aan. "Desondanks ben ik heel trots op die jonge gasten om zo'n tweede helft op de mat te leggen tegen een ervaren ploeg."