• Schelluinen en Ameide bleven zonder winst.
• Schelluinen en Ameide bleven zonder winst. Foto: Jeroen de Bruin

Schelluinen en Ameide nog zonder winst

schelluinen • Schelluinen en Ameide hielden elkaar met 2-2 in evenwicht. Daarmee bleven de twee ploegen na dit weinig hoogstaande duel nog altijd verstoken van een zege.

Ameide kende een sterke openingsfase waarin Tom de Kruijk wist te scoren. De bezoekers verzaakten echter om de voorsprong verder uit te breiden en Schelluinen kwam via Robin Peursem langszij. Even later maakte Peursem zijn tweede middels een vrije trap die van richting werd veranderd. Na rust ging Ameide op jacht naar de gelijkmaker, maar die viel pas kort voor tijd dankzij Sam Versluis. "Ik ben hartstikke te spreken over hoe we in de tweede helft hebben gespeeld. Dat geeft moed en op die manier gaan we zeker nog punten pakken", zei Ameide-trainer Gert-Jan Westerhout.
Henk de Jong, leider bij Schelluinen, zag dat toch wat minder rooskleurig in. "Naar mijn idee heb ik twee degradatieploegen aan het werk gezien. Het is jammer dat we nu al twee keer kort voor tijd de winst weggeven."