• Enkele voorbeelden van de badkamermeubels van Elisense.
• Enkele voorbeelden van de badkamermeubels van Elisense. Foto:

Elisense badkamermeubels

giessenburg • Elisense, een leverancier van landelijke badkamermeubels, opent donderdag 5 oktober een eigen showroom in Giessenburg. De showroom is in De Kolenbeurs van de Graanbuurt aan de Doetseweg.

"Graanbuurt is een concept met veel aanbieders van materialen voor landelijk wonen, daar sluiten we graag bij aan", meldt Elisense eigenaar Ronald van der Hart.

Massief hout

Elisense maakt alle badmeubels van massief hout. De wastafelbladen worden gemaakt van composiet, graniet of natuursteen. De zogenaamde kerncollectie van Elisense wordt veelal uit voorraad geleverd. Ronald: "Al onze modellen staan op de website, echter de klanten vragen steeds meer naar een showroom om de modellen te komen bekijken."

"Toen we de kans kregen om in een karakteristiek pand in De Kolenbeurs een showroom te realiseren hoefden we niet lang na te denken."

De Graanbuurt houdt een groots opgezette Herfst Fair op 5, 6 en 7 oktober. Dat is tevens een mooi moment om onze showroom te openen. Voor meer informatie kunnen belangstellenden surfen naar onderstaande website.

q ww.elisense.com