Eerste jubileum van Alblasserwaard On Stage

regio • Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de jubileumeditie van Alblasserwaard On Stage,dat plaatsvindt op 5 februari 2018.

Dit is een evenement waar VMBO leerlingen van het Griendencollege uit Sliedrecht, het Wellantcollege uit Ottoland en Calvijn uit Hardinxveld-Giessendam in gesprek gaan met beroepsbeoefenaren, ondernemers en vakmensen die met passie vertellen over hun beroep. Het is een omvangrijk en ambitieus evenement waarbij optimisme, resultaat en duurzaamheid de trefwoorden zijn. Een echt feest voor VMBO'ers, want denken over je toekomst mag een feest zijn. De organisatie van dit evenement ligt in handen van het Stage Team.

De Docenten Kick Off heeft onlangs plaatsgevonden. Er is met elkaar gekeken naar het netwerk en hoe dat ingezet kan worden als hulpbron, welke contacten hebben de docenten gelegd (beroepsbeoefenaren gesproken) en welke informatie is er ontvangen tijdens On Stage.

Het Stage Team zoekt uiteraard een groot aantal beroepsbeoefenenars, maar ook sponsors zijn van groot belang. Salm legt uit: "De kosten van On Stage worden opgebracht door een zo breed mogelijk platform van (lokale) financiers zoals scholen, gemeenten, fondsen en (lokale) ondernemers.

Er zijn voor sponsors allerlei tegenprestaties zoals naamsvermelding op diverse communicatiemiddelen.

Voor meer informatie of aanmelding: www.alblasserwaardonstage.nl of mail@alblasserwaardonstage.nl.