• Alwin en Tanja de Groot in Tanja's Achterhuis.
• Alwin en Tanja de Groot in Tanja's Achterhuis. Foto: Marijke Verhoef

Tanja's Achterhuis is vrijdag geopend

nieuwpoort • Tanja en Alwin de Groot hebben vrijdag Tanja's Achterhuis geopend aan de Binnenhaven 38 in Nieuwpoort. Een kado- en lifestylewinkel voor jong en oud.

Woonaccessoires, leuke cadeautjes voor kinderen, mannen en vrouwen, wenskaarten, handtassen, receptenboeken en kleine meubels; het is allemaal te vinden in Tanja's Achterhuis. Wie van landelijke en moderne producten houdt, moet er zeker een keer een kijkje gaan nemen.

Tanja pakt ieder cadeautje met zorg en creativiteit in, zodat iedere klant met een prachtig pakketje de deur uit gaat. De winkel heeft een uitgebreide collectie modieuze tassen evenals de producten van het stoere merk Art Sensation. Deze zijn onder andere regelmatig te zien in Eigen Huis En Tuin en de VT Wonen.

Ook mensen die een item met een christelijke boodschap zoeken, kunnen bij Tanja's Achterhuis slagen. De winkel heeft gedichtenbundels, wenskaarten, kinderbijbels en borden met christelijke spreuken in haar collectie. Tanja verkoopt deze graag. "

Het zorgt soms voor mooie gesprekken met klanten, daar doe ik het voor. Ik wil het evangelie verkondigen en erover spreken, daarom ben ik met de winkel gestart. Natuurlijk heb je het niet met iedere klant over het geloof, maar het is mooi als zo'n gesprek ontstaat", vertelt Tanja. Eerder runde zij samen met een vriendin cadeauwinkel In de Notendop in de Vlietstraat te Nieuwpoort. Deze locatie is enige tijd geleden gesloten.

Daarop hebben Tanja en haar man Alwin een winkel gemaakt in de aan hun woonhuis grenzende schuur. Hierdoor kunnen ze ruime openingstijden hanteren. De winkel is op dinsdag geopend van 13:00 tot 19:00 uur, woensdag 8:30 tot 12:00 uur, donderdag en vrijdag 8:30 tot 19:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur. Op zaterdag zal Alwin in de winkel staan.

Binnen drie maanden lanceert Tanja's Achterhuis tevens een website met een webshop waar een deel van het assortiment te verkrijgen is.

Meer informatie: Tanja de Groot (06-15268373).