Streefkerk met tien goals toernooiwinnaar

giessenburg • Het 24e toernooi om de Kontaktbokaal is zaterdag in Giessenburg overtuigend gewonnen door Streefkerk. Peursum werd in de finale met 5-2 aan de kant gezet. De van Nieuw-Lekkerland teruggekeerde spits Andy van Vugt was dinsdagavond tegen VVAC goed voor een hattrick; in de finale tegen Peursum schoot hij tweemaal raak. Dat deed de jonge Olaf Wols ook. De vijfde Streefkerkse treffer kwam op naam van Tim den Besten. Peursum deed in de tweede helft ook twee keer van zich spreken. Beide fraaie Giessenburgse goals werden gescoord door Martijn Rietveld. Voor VVAC was de 2-1 overwinning op derdeklasser Ameide goed voor het zelfvertrouwen. Want dat had dinsdagavond na het 'dramatische' vorige seizoen meteen weer een knauw gekregen. Met name het spel uit de eerste helft tegen Ameide zal de burger op De Put moed geven. Mark Wemmers en Bob van Oosterhout (strafschop) scoorden. Kris de Kruijk deed namens Ameide in de tweede helft iets terug. Eindstand: 1. Streefkerk, 2. Peursum, 3. VVAC, 4. Ameide.