Avond Molenhopper Wmo Platform

nieuw-lekkerland • Wmo Platform Nieuw-Lekkerland bespreekt maandag 8 mei in een openbare vergadering onder meer de signalen dat het vervoer via de Molenhopper minder goed verloopt.

Per 16 december 2016 is het vervoer overgenomen door Vervoersbedrijf Juijn. Voorheen werd het vervoer gedaan door Taxi Haars, die de aanbesteding niet heeft gewonnen. 'Het Wmo Platform Nieuw-Lekkerland ontvangt nu signalen dat het allemaal niet zo lekker gaat', meldt het platform in een persbericht. 'De gebruikers van de Molenhopperpas is echter wat anders voorgeschoteld door Peter Prevo, manager van de Molenhopper. Hij stelde: "Degenen die gebruik maken van de Molenhopper gaan er eigenlijk alleen maar op vooruit, want de servicegraden van het vervoer worden alleen maar hoger.'

Het Wmo Platform komt graag in gesprek met mensen die hun ervaring willen delen. Maandag 8 mei kunnen mensen tussen 20.00 en 21.00 binnenlopen in 't Waellant, zaal kleine Wael, te Nieuw-Lekkerland, waar leden van het platform hen zullen aanhoren. 'De signalen die wij krijgen zullen we kort daarna bespreken met de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Molenwaard. Ook is het mogelijk de signalen per telefoon of mail doorgeven: 0184-683504 of per mail naar:
nellystam@msn.com.'