SteDoCo geeft in tweede helft niet thuis

heemskerk • SteDoCo was, na een uitstekende eerste helft maar slechts een 0-1 voorsprong, na rust geen schim meer van de ploeg van de eerste vijfenveertig minuten. Een opportunistisch ODIN'59 trok de overwinning over de streep en staat nu met de Hoornaarders op gelijke hoogte.

"Ik snap er niets van. Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was zo groot. Ons veldspel was bij vlagen zeer goed. Voor de rust haalden sommige spelers een 8, maar in het vervolg een 4. Een zes gemiddeld, maar toch niet voldoende", rekende SteDoCo-trainer Virgil Breetveld na afloop.

Hij zag zijn elftal een vroege goal van Jay Jay Meierdres niet uitbouwen naar een ruime en veilige ruststand. "We lieten na rust de kaas van ons brood eten. Met twee tegengoals die niet kunnen, dat zie je in de vierde klasse zelfs bijna niet."

Toch blijft Breetveld optimistisch. "Als we elke week zo spelen als de eerste helft, dan ben ik niet zo bang voor de laatste wedstrijden. Hoewel winst op ODIN'59 en zes punten voorsprong lekker was geweest. Ook omdat wij twee wedstrijden minder speelden. Die gaan we met de Pasen tegen Quick Boys en Rijnsburg inhalen."