• Qui Vive treedt op tijdens Music op Tilt.
• Qui Vive treedt op tijdens Music op Tilt. Foto: aangeleverd

Music op Tilt: muziekfeest in De Til

giessenburg • Het Alblasserwaardse muziekevenement Music op Tilt vindt zaterdag 8 april plaats in De Til in Giessenburg. Daar komt een gevarieerd aanbod van muziekgezelschappen op de planken.

De bezoekers worden ontvangen door leden van de Lionsclub Alblasserwaard Tablis. 'De voorverkoop tot nu toe laat zien dat het een heel gezellige avond gaat worden, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van ernstig zieke kinderen', melden de organisatoren in een persbericht.

In totaal acht muziekgroepen en muzikanten nemen deel aan dit muziekfeest in de Alblasserwaard: The Blues Department, The Etta James Experience, Bluesband Motwat, zangeres Nicole, The Paradise Jazz Band, PatchouLi, het Delfts Studenten Salon Orkest Qui Vive en Sometimes Only. 'Een zeer gevarieerd gezelschap is, dat een even gevarieerd programma gaat brengen met een grote diversiteit aan muziektonen en muzieksoorten.'

In vier zalen en in de foyer van De Til zorgt Music op Tilt voor een wisselend avondprogramma van 19.30 tot 01.00 uur. De artiesten en bands komen uit de streek en de directe omgeving. Tijdens de voorverkoop kosten de kaarten 22,50 euro per stuk. Aan de zaal is de entree 25 euro.

De opbrengst van de avond gaat naar de Stichting Lach voor een Dag, een in Molenaarsgraaf gevestigde organisatie, die ernstig zieke kinderen laat genieten tijdens een dagje uit naar een evenement of een plek, waar ze het naar hun zin zullen hebben. Voor meer informatie of het bestellen van kaarten:


q ???????www.musicoptilt.nl