Schelluinen zakelijk langs SV Noordeloos

noordeloos • Een teleurstellend SV Noordeloos zag Schelluinen zakelijk met 1-4 de drie punten opstrijken. De blauwwitten deden daarmee goede zaken in de strijd om een plekje in de nacompetitie.

De stoom kwam na afloop uit de oren van SV Noordeloos-trainer Laurens Gerlich. "Als je met zo'n instelling de wedstrijd ingaat, ben je gauw klaar. Het vuur ontbrak."

Zijn collega Wout Lems was uiteraard zeer tevreden met de punten. "Dit was een zakelijke overwinning. In de eerste helft gaven we veel druk en hadden we een betere veldbezetting. In het tweede bedrijf konden we het niet meer belopen, maar bleven we toch gevaarlijk."

Schelluinen kon het niet meer belopen omdat Robin Peursem, nadat hij eerst zijn ploeg op voorsprong had gezet, na een halfuur mocht inrukken. Nicky van Driel scoorde vervolgens nog voor de thee. Na de helftwisseling wisten Johnny Wijnbelt en Damien de Jong het net te vinden, waarna Corné de Bruin de eretreffer verzorgde.

"We kregen het niet voor elkaar om tegen het tiental de vrije man te vinden", zag Gerlich. "Volgend jaar hoop ik op wat meer gif in de ploeg, want op deze manier winnen we niet meer."